Tietoa meistä

Hogrefe Psykologien Kustannus Oy julkaisi jo vuonna 2004 Askeleittain-opetusohjelman, jolla lapsille opetetaan empatiataitoja, itsehillintä- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä tunteiden säätelyä.

Vuonna 2015 julkaisimme Pienin Askelin -opetusohjelman, joka on päivitetty versio Askeleittain-opetusohjelman päiväkoti- ja esikouluikäisten paketista. Pienin Askelin -ohjelmassa jo alle nelivuotiaat lapset on otettu huomioon. Ohjelman uusi osa on oppimistaidot. Kasvattajille mallitetaan tuoreimpaan tutkimustietoon perustuen ja käytännönläheisesti, miten oppimistaitoja voidaan tukea. Tavoitteena on, että esikouluun ja kouluun siirtyvillä lapsilla on mahdollisimman hyvät valmiudet omaksua uusia asioita.

Ei nämä asiat ole aikuisten hanskassa sen paremmin kuin lapsillakaan. Kyllä minun mielestä tässä on opeteltavaa niin minulla itselläni kuin vanhemmilla ja kollegoillakin.
– lastentarhanopettaja

Nämähän ovat juuri niitä taitoja, joita tarvitaan koulussa ja työssäkin.
– erityislastentarhanopettaja Tarja Komulainen

”Lapsille opetetaan päiväkodissa tunteita, joita aikuisetkaan eivät tunnista” Lue tästä YLE:n tekemä juttu Askeleittain-ohjelman käytöstä sotkamolaisessa päiväkodissa.

Hogrefe Psykologien Kustannus tuo maahan, valmistaa ja myy psykologeille ja lähialojen ammattilaisille testivälineitä ja kirjallisuutta. Yhtiö tarjoaa myös ammatillista täydennyskoulutusta psykologeille ja lähialojen ammattilaisille. Hogrefe Psykologien Kustannuksen omistaa Hogrefe Publishing Group. Psykologien Kustannus Oy on perustettu vuonna 1965.

Hogrefe Psykologien Kustannus Oy
Kaisaniemenkatu 10, 00100 Helsinki
myynti@hogrefe.fi, p. (09) 612 6060