Ohjelmisto-osaaja (osa-aikainen)

Hyvä ohjelmisto-osaaja!

Etsimme osa-aikaista nettitestien kehittäjää. (Jos sinulla on kiinnostusta ja osaamista myös markkinoinnista, tehtävä voi olla myös kokopäiväinen, ks. lisätietoja toisesta tehtävästä.)

Kehitämme testimenetelmiä psykologeille ja lähialojen ammattilaisille. Tarvitsemme nyt lisävoimia viemään digitaalisia testejä nettitestialustallemme.

Työ soveltuu esimerkiksi IT-tradenomille tai tietojenkäsittelyopiskelijalle, joka on kiinnostunut kevyestä ja monipuolisesta selainpohjaisten testien kehittämistyöstä. Tehtävä ei vaadi teknistä taituruutta, mutta kokemus ohjelmointikielistä ja ymmärrys ohjelmistokehitysprosessista on hyödyksi.

Käytännön työ koostuu pääasiassa yrityksen oman kehitysympäristön, tai XML-koodin, kautta tehtävistä muutoksista valmiisiin koodirakenteisiin, esimerkiksi suomenkielisen käännöstekstin syöttämistä toisen, alkukielisen tekstin tilalle. Lisäksi valmiiden testien toimivuuden testaaminen ja tarkistaminen on merkittävä osa työnkuvaa. Tehtävässä on olennaista itsenäinen projektinjohtaminen sekä kyky kommunikoida aktiivisesti kansainvälisen testinkehitystiimin kanssa. Kiinnostus psykologiaan tai psykologisiin testeihin on tehtävässä eduksi, mutta tukenasi ovat myös tiimimme suomalaiset asiantuntijat. Julkaisemme ammattilaistason tieteellisiä menetelmiä, joten tehtävä edellyttää tarkkuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsin kielitaidosta on etua, koska silloin voimme tarjota enemmän työprojekteja.

Tarjoamme ainutlaatuisen työn hauskassa tiimissä Helsingin keskustassa – tarvittaessa osin etänä – sekä kansainvälisiä kontakteja. Tehtävä on osa-aikainen, ja vaihtelee projektien tarpeen mukaan. Tarkoista työajoista voidaan sopia joustavasti toimistoajan puitteissa. Keskimäärin työtä on yksi – kaksi päivää viikossa. Työ voisi alkaa marraskuussa.

Tietoa työnantajasta: Psykologien Kustannus Oy on kehittänyt korkealaatuisia työvälineitä suomalaisille psykologeille jo yli 50 vuoden ajan. Yritys on osa eurooppalaista Hogrefe-konsernia. Voit tutustua tarjontaamme tarkemmin nettisivuillamme.
Jos aihe kiinnostaa, ota yhteyttä!

Lisätietoja: Jarkko Ylikoski
p. 040 749 9087
jarkko.ylikoski@hogrefe.fi
Täytä hakemus 17.9. mennessä.

Ystävällisin terveisin,
Jarkko Ylikoski
Toimitusjohtaja, Hogrefe Psykologien Kustannus