Markkinoinnin osaaja (osa-aikainen)

Hyvä markkinoinnin osaaja!

Etsimme markkinoinnin osaajaa osa-aikaiseen rooliin. (Jos sinulla on kiinnostusta ja osaamista myös nettikehityksestä, tehtävä voi olla myös kokopäiväinen, ks. lisätietoja toisesta tehtävästä.)

Psykologien Kustannus Oy on tarjonnut korkealaatuisia työvälineitä ja koulutusta suomalaisille psykologeille jo yli 50 vuoden ajan. Olemme toimialallamme tunnettu ja luotettu toimija. Tarvitsemme nyt lisävoimia, koska haluamme vahvistaa vuoropuhelua asiakaskuntamme kanssa digitaalisissa kanavissa ja sosiaalisessa mediassa.

Jos aihe kiinnostaa, ota yhteyttä. Toivomme, että sinulla on koulutusta ja/tai kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tekemisestä sekä printti- että digikanaviin, itsenäinen ote työhön, ja pidät ideoinnista ja ideoiden viemisestä käytäntöön. Julkaisemme ammattilaistason tieteellisiä menetelmiä suomeksi, joten tehtävä edellyttää erittäin hyvää suomen kielen taitoa. Yhteistyö konsernin muiden yhtiöiden kanssa edellyttää kohtuullista englannin kielen taitoa. Myös muita toimistotehtäviä voi tulla tarjolle.

Tarjoamme ainutlaatuisen työn hauskassa tiimissä Helsingin keskustassa – halutessasi osin etänä – ohjausta työn tekemiseen, sekä kansainvälistä ulottuvuutta. Tehtävä on osa-aikainen, ja työajoista voidaan sopia joustavasti toimistoajan puitteissa. Keskimäärin työtä on noin yhden päivän verran viikossa. Työ voisi alkaa sopimuksen mukaan vaikka heti.

Tietoa työnantajasta: Psykologien Kustannus Oy on osa eurooppalaista Hogrefe-konsernia. Voit tutustua tarjontaamme tarkemmin nettisivuillamme.

Lisätietoja:
Jarkko Ylikoski
p. 040 749 9087
jarkko.ylikoski@hogrefe.fi
Täytä hakemus 17.9. mennessä.

Ystävällisin terveisin,
Jarkko Ylikoski
Toimitusjohtaja, Hogrefe Psykologien Kustannus