Kliinisten arviointimenetelmien tuoteryhmävastaava

Haemme psykologia kliinisten arviointimenetelmien tuoteryhmävastaavaksi

Tarjolla on monipuolinen ja itsenäinen tehtävä, joka käsittää kliinisten testien ja muiden menetelmien kehitysprojektien koko kaaren. Työtehtävät ulottuvat tuoteideoiden ja asiakastarpeen arvioinnista aina valmiiden menetelmien saattamiseen ammattilaisten käyttöön. 

Työn sisältö

Tuoteryhmävastaavan työ sisältää tuotekehitysprojektien suunnittelua ja toteutusta: asiantuntijatiimin kokoamista, materiaalien tuottamista, kääntämistä ja muokkausta, normiaineistojen keruuta ja tilastoanalyyseja. Tehtäviin kuuluu myös testimenetelmien esittelyä sekä käyttäjien neuvontaa ja kouluttamista.

Tässä kaikessa tukenasi on Hogrefen asiantuntijajoukko Suomessa ja ulkomailla sekä muut yhteistyökumppanimme.

Tehtävässä menestymistä tukee kokemus tutkimus- tai kehitysprojekteista ja asiakas-/potilastyöstä, esimerkiksi kliinisessä psykologiassa tai neuropsykologiassa. Lisäksi työ edellyttää hyvää yhteistyökykyä eri alojen ammattilaisten kanssa.

Kielitaito

Erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, koska suurin osa projekteistamme liittyy kansainvälisten testimenetelmien sovittamiseen suomalaiseen ympäristöön.

Lisäksi tarvitaan

Lisäksi tarvitaan oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä halua tarttua asioihin ja viedä ne pitkäjänteisesti loppuun saakka.


Hogrefe Psykologien Kustannus Oy on kehittänyt korkealaatuisia työvälineitä suomalaisille psykologeille jo lähes 60 vuoden ajan. Olemme osa eurooppalaista Hogrefe-konsernia; toimialallamme tunnettu ja luotettu toimija.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä.

Lisää tietoja nettisivuiltamme www.hogrefe.fi


Hakuaika

Hae tehtävää viimeistään 25.9.2023

Linkki hakulomakkeeseen.

Hakulomakkeessa kysytään kokemuksestasi ja osaamisestasi mm. näissä aiheissa: projektin vetäminen, asiakas-/potilastyö, hallinnolliset työt (esim. budjetointi, tutkimuslupien hakeminen), tieteellinen tutkimus, psykometriikka ja tilasto-ohjelmat.

Voit myös liittää tiedostoja hakulomakkeen yhteyteen.


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pekka Lahti-Nuuttila pekka.lahti-nuuttila(at)hogrefe.fi

Mikäli haluat lisätietoja puhelimitse, voit ehdottaa sähköpostitse paria sinulle sopivaa soittoajankohtaa.